• Geel-Wit tekent samenwerkingsverband met AZ

  Geel-Wit heeft een samenwerkingsverband gesloten met eredivisieclub AZ.

  Een delegatie van Geel-Wit bestaande uit de jeugdvoorzitter Lennert Böhmer, de technische jeugdcommissie (André Hahn, Domingo Tomasouw, Remco Strijbis en Paul Groeneveld)  en trainer Rinus Regterink werden tijdens de wedstrijd AZ - Pec Zwolle ontvangen in de business lounge alwaar het contract werd getekend.

  Daarna werd er gezamenlijk naar de wedstrijd gekeken waar ze vanuit de business seats de 110 jeugdspelers van Geel-Wit zagen zitten die tegen een gereduceerd tarief de wedstrijd ook konden bijwonen.

  De samenwerking zal vooral bestaan om de trainers meer ondersteuning te geven in het organiseren van trainingen, opbouw van trainingen, intensiteit etc etc. De trainers van Geel-Wit zullen daarnaast ook workshops gaan volgen.

  In navolging van deze samenwerking heeft O10-1 team deelgenomen aan een zwaar bezet toernooi bij de AZ Academy in Wormerveer.

 • Geel-Wit Rookvrij

  Geel-Wit rookvrij!

  Vanaf het begin van dit seizoen is Geel-Wit op zaterdag rookvrij. Dit houdt in dat binnen de hekken van Geel-Wit aan de voorzijde van de kantine en langs de velden niet mag worden gerookt. Aan de achterzijde van de kantine zal een rookplek worden gecreeerd voor leden/ouders die echt niet zonder kunnen.

  Geel-Wit heeft het streven om uiteindelijk ook de zondag rookvrij te maken.